Az élet egy kirakós játék   
Az élet egy kirakós játék   

Bemutatkozó:

Farkas Gábor vagyok, 1989 szeptember 11-én születtem Érsekujvárban.

A szavalóversenyek világában nőttem fel, mint Felvidéki magyar és itt szívtam magamba a magyar szó szépségét, valamint az előadás fontosságát. Az utam későbbiekben Mariazellbe vezetett, ahol évekig, mint személyi asszisztens dolgoztam a bencés rendház vezetője mellett. Ezekben az években megtapasztaltam, mennyire fontos az igényes szervezés és a megfelelő kommunikáció a legkülönbözőbb rendezvények lebonyolításához.

Minden évben nálunk került megrendezésre a tavaszi/nyári püspökkari konferencia, aminek az előkészületei hónapokat vettek igénybe. Rendszeres vendégünk volt Ausztria köztársasági elnöke, valamint más világi és egyházi vezetők. Mint kapcsolattartó és helyi szervező volt, alkalmam a több ezres zarándoklatok lebonyolítását segíteni és büszkém mondhatom, Európa minden országából voltak kisebb-nagyobb csoportjaink.

Egy közös edzés során megismerkedtem Pócs Gyulával és egy rövid beszélgetés után kiderült, nem csak a sport képezi életünk szerves részét, hanem a ceremóniamesterség is. Lehetőségem nyílt csatlakozni a LIFE Puzzle Wedding vállalkozáshoz, ahol már kiemelten esküvők szervezésével és lebonyolításával foglalkozunk, illetve rendezvények házigazdájaként, ceremóniamesteri illetve nagyszínpadi moderátori feladatokat látunk el.

Számomra az a fontos, hogy ne feladatokat keljen teljesítenetek a Nagy napotokon, hanem élvezni tudjátok a pillanatot. Igen, pillanat, mert sajnos nagyon gyorsan el fog telni az esküvőtök napja, s utólag visszagondolva nem mindegy, hogy azt mivel töltöttétek. Feladatok, nehézségek megoldásával, problémák kezelésével vagy egyszerűen csak élveztétek minden egyes percét a szeretteitek körében. Én azért vagyok ott egy esküvőn, hogy az utóbbi valósulhasson meg.

Portfólióm:

 • ceremóniamester
 • esküvőszervezés és lebonyolítás
 • céges családi nap szervezése és igény szerint moderációja
 • csapatépítő esemény szervezése, koordinálása
 • évértékelő, évindító események szervezése, koordinálása
 • karácsonyi partik levezénylése
 • játék showk levezénylése
 • nagyszínpadi moderáció
 • együttesek, fellépők felkonferálása
 • eredményhirdetések, díjátadások levezénylése
 • születésnapok, évfordulók szervezése, lebonyolítása
 • interjúk készítése
 • ​osztálytalálkozók, évfolyamtalálkozók szervezése

  Azt gondoljuk, hogy az élet tele van olyan pillanatokkal, amiket egy életre elraktároz magának az ember. A céget azért hoztuk létre, hogy együttműködhessünk Veled/Veletek abban, hogy ezek az élmények pozitívak legyenek és jó érzéssel gondolhasson rá vissza az ember, Remélem hamarosan a Te/Ti vagy az egyik szeretted élményének megszervezésén is együtt dolgozhatunk. 

  Ha az élményeket kis puzzle elemeknek gondoljuk, akkor nekünk az a célunk, hogy ezek a darabok minél színesebbek legyenek és minél több legyen belőle az életedben. Azt gondolom, hogy a puzzle életképedet nem az asztalon kell kirakni, mert akkor határai vannak a kép méretének. Ha a földre rakjuk, akkor addig terjeszkedhetünk vele, ameddig csak akarunk. Mi ezekben segítünk Neked/Nektek.

Lépj velünk kapcsolatba itt.

 

Köszöntelek az oldalamon.

Lépj be és töltsd meg az életedet élményekkel, PUZZLE elemekkel!