IntersectorPócs Gyula referenciái:

"Rendezvényszervezőkét dolgozom, éppen ezért nagy elvárásaim voltak azzal szemben, akire rábízom, hogy életünk nagy napját vezényelje le úgy, ahogyan mi azt megálmodtuk. Sokáig kerestük a megfelelő embert, míg meg nem láttuk Gyulát egy másik rendezvényen. A vőlegényemmel azonnal tudtuk, hogy ilyen ember kell nekünk, vele lesz tökéletes minden. Nem tévedtünk. Az egész násznép imádta. Ha kellett észrevétlenül kormányzott, ha kellett, felrázta a bulit.
Köszönjük!"

Bodnár-Horváth Andrea

Intersector"Elképesztően jól sikerült a játékos része (is) az esküvőnek, rengetegen elmondták, hogy milyen jók voltatok, Téged pedig külön kiemeltek! Szóval annak ellenére is, hogy én tudtam, hogy mire vagytok képesek, meglepett a visszajelzések pozitivitásának intenzitása és mennyisége. Kriszti pedig még mindig be van sokkolva, hogy milyen érzéked van ehhez az egészhez. Összefoglalva: gratulálunk nektek, a sikerhez és köszönjük, hogy az esküvő hangulatát megalapoztátok, komolyan hozzájárulva evvel a Nagy Napunkhoz! Nagyon örülünk, hogy felkértünk Titeket és annak külön, hogy Te is elvállaltad ezt az alkalmat! További minden jót, még hallunk egymásról!"

                                                                                                                         Németh Zoltán

Intersector"Egy budapesti esküvőn láttuk Gyulát dolgozni. Mikor mi is esküvőszervezésbe kezdtünk, csak remélni mertük, hogy Gyula vidéken is vállal esküvőszervezést. Szerencsére igen, mert neki köszönhetően nem csak tökéletes lett a nagy napunk, hanem az előkészületek is nyugodtan folytak. Kezdetben csak azt tudtuk mi az amit nem szeretnénk, Gyula segített megtalálni mindazt, amit igen. Precizitása, pontossága meggyőzött minket arról, hogy nekünk tényleg nincs más dolgunk, mint élvezni a napot. Jó szívvel ajánljuk minden házasulandónak. Üdv: Dávid és Réka"

Horváth Réka 

Intersector"Most októberben volt a 3. házassági évfordulónk, és az esküvőn Gyula volt a ceremóniamester. Mivel nem szerettünk volna lagzit úgy döntöttünk mind a 250 vendéget egy állófogadásos uzsonnára hívjuk meg a templomi ceremónia után. Családi hagyományhoz híven a budapesti Mátyás templomban volt az esküvő, utána pedig egy közeli, nagyon hangulatos teremben a fogadás. Gyula végig segítségünkre volt, remekül kordinálta a tömeget, odafigyelt a részletekre és még narancslevet is hozott nekem a fárasztó vendéggratuláció alatt. :) 
Maximálisan helyt állt helyettünk és teljes bizalommal hagytuk rá az éppen felmerülő váratlan helyzetek kezelését. Sokéves színpadi tapasztalata és megnyerő személyisége meggyőzött minket, hogy a szervezés a legjobb kezekbe került. 

Olyan esküvőnk volt amilyet szerettünk volna: nekünk csak jelen kellett lenni és élvezni a csodás napot, a többiről ő gondoskodott."

Kegyes-Fábián Eszter 

Intersector "Gyulát már korábbròl is ismertem. Tudtam ròla hogy jò szervező és jòl bánik az emberekkel, de mindezek ellenére meg tudott lepni még engem is. Abszolút felkészült volt az esküvőnkön még a nem várt helyzetekre is. Mindenkivel megtalálta a hangot. Egy esküvőn adòdnak néha nehéz helyzetek, szolgáltatòk vendégek òhaja sòhaja.... mindezek ellenére mi végig biztonságban éreztük magunkat és tökéletesen tudtunk csak magunkra és a "Nagy napunkra" koncentrálni."

Rödger Katalin

Intersector„Gyulát már korábbról ismertük, így tudtuk, hogy mennyire precíz, pontos, "rendszerezett", és ami a legfontosabb egy kifejezetten önzetlen, jó ember. Így amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, nem volt kérdés, hogy ha Gyula el tud vállalni bennünket, akkor őt kérjük fel az esküvőszervezői feladatokra. Szerencsére még pont befértünk a "táncrendjébe", így neki is láthattunk a tervezgetésnek..."

...Az esküvőnk napján aztán felkerült az a bizonyos pont az i-re. A vendégek ámultak és bámultak, hogy mennyire szuper volt a szervezés, hogy mindig történt valami, anélkül, hogy "rohantunk" volna.

Mi pedig azt gondoljuk, hogy az esküvőnk pontosan olyan volt, mint amit elképzeltünk magunknak! Köszönjük, Gyula!”

 Fülöp Anita

IntersectorKoch Viktória referenciái: 

"Kedves Viki! Hálásak vagyunk, hogy a nap folyamán, olyan profin kézben tartottad a dolgokat és minden terhet levettél a vállunkról, amit csak lehetett! Gondolkodás nélkül ismét Téged kérnénk fel és másoknak is Téged ajánlunk szívből, szeretettel! Nagyon sokat tettél hozzá a nagy napunkhoz és természetesen a hosszas készülődés alatt is mindig segítettél! Nem csak, mint ceremóniamester, de mint ember és mondhatom, mint jó barát is ott álltál mellettünk! Vicces, könnyed, jó hangulatú fergeteges esküvőt köszönhetünk Neked. Remek volt, hogy végig velünk voltál és segítettél mindenben!"

Sövér Eszter

Intersector"Kis esküvőt szerettünk volna, szűk családi és baráti körben, de tudtuk, hogy a lebonyolításhoz segítségre lenne szükségünk. Szerettük volna, ha tökéletesre sikerül az a nap. Viki sokat segített nekünk az ötleteivel már a szervezés során is, de a nagy napon minden terhet levett a vállunkról. Emlékezett mindenre, amit megbeszéltünk, odafigyelt, hogy valóban olyan legyen, mint ahogy szerettük volna. Nekünk semmivel nem kellett foglalkoznunk, csak örülni egymásnak, és a vendégeinknek. Így amit előre megterveztünk, Viki segítségével tökéletesen meg is valósult. Örülünk, hogy őt kértük meg, most sem döntenénk másképp.

Juhász-Szabó Kata

Intersector "Amikor pár évvel ezelőtt tartottuk az esküvőnket, még nem volt ilyen felkapott a ceremóniamesteri szakma. Azt tudtuk, hogy nem szeretnénk vidéki lagzit vőféllyel, de szerettük volna, ha valaki koordinálja az eseményeket a nagy napunkon, hogy mi csak egymással, es a vendégeinkkel foglalkozhassunk. Vikit régebbről ismertük, tudtuk, hogy szeret szervezni, nem fél tömegek előtt beszélni, és mindig figyel a másokra. Így megkértük, hogy mi lenne, ha ő fogná össze az esténket. Ő igent mondott, mi pedig egyáltalán nem bántuk meg."

Németh Zoltán

Intersector"Pozitív személyiséged és vidám természeted átmentetted a lagzinkra, ami így egy hatalmas, megismételhetetlen fergeteges buli lett nekünk! Ezt szerettük volna, köszönjük Viki."

Diosi Katalin & Szebeni Tamás 

IntersectorNémeth Zoltán referenciái:

"Amikor megérkeztünk a szertartásra, izgulva, rohanva, láttam, ahogy Zoli nyugodtan, mosolyogva mutatja mindenkinek, hová kell mennie, hol mit talál. Itt nyugodtam meg, hogy mindez nem az én feladatom. :D És ez a nyugodtság kellett ahhoz, hogy jól tudjam érezni magam az este folyamán! Mindent nagyon köszönünk, s hálásak vagyunk Neki! Legközelebb is őt választanánk!" 

Kenesei Fanni

Intersector

"Az egész esküvő menete annyira zökkenőmentes volt. Mindenki tudta mikor, hová kell mennie és mi következik. Mi szeretjük, ha a dolgok rendezettek, ez volt az, amit Zolitól megkaptunk. Időben zajlottak az események és a hangulatot ez nem befolyásolta. Nagyon hálásak vagyunk ezért a korrekt szervezésért és lebonyolításért!" 

Mészáros Tamás

Intersector

"Ha az esküvőre visszagondolok, izgatottság fog el. Nagyon izgultunk, semmi nem jutott eszünkbe, amit megbeszéltünk előtte, de szerencsére Zoli mindig ott volt, segített, így nem hagytunk ki semmit és belefeledkezhettünk az ünneplésbe. Életem legjobb élménye, amiben jócskán segítségünkre volt Zoli."

Locherer Zita

Intersector

" Zolival már régebb óta kapcsolatban voltunk, így ismertük, hogy mennyire jó szervező és hogy mennyire jól bánik az emberekkel. Ennek ellenére még minket is meg tudott lepni, hogy mennyire kézben tartott mindent az esküvővel kapcsolatban. Pár perc alatt a násznép nagy részével már abszolút felszabadultan beszélgetett. Nagyon gyorsan megtalálta mindenkivel a közös hangot. Mindent köszönünk, nagyon jól sikerült a lagzi, a vendégek is jelezték, hogy jók voltak a játékok, nem voltak erőltetettek. Még egyszer köszi mindent!" 

Haragh Zsófia