Intersector

     Amikor megtörténik az eljegyzés, akkor a pár, de leginkább a hölgyek egy másik dimenzióba kerülnek. Már az eljegyzésük után elkezdik fejben tervezni az esküvőjüket és egyre többet lapozgatnak olyan újságokat, amiben szép ruhák vagy dekorációs elemek láthatóak.

   Felregisztrálnak vagy belépnek olyan helyekre, oldalakra, ahol más menyasszony jelöltekkel tudnak csevegni. De ez így is van jól. Viszont az esküvőszervezés már egy külön szakma. Annyi mindent kell fejben tartani, leszervezni, odafigyelni, s annyira tudja bánni az ember, ha valami végül elmarad vagy kimarad a nagy napon a vágyaink közül.

    Mi azért vagyunk, hogy a Ti napotokat a Ti elképzeléseitek alapján, sok pici puzzle elemből kirakjuk, hogy a végén Ti gyönyörködni tudjatok a munkátok gyümölcsében, a teljes képben, amit aztán az esküvőtök napján át is élhettek.

Kedves Hölgyek,
  tudjuk, hogy a férfiak milyenek. A leggyorsabban a legjobb döntéseket tudják meghozni. Az is egy ilyen döntése volt, amikor arra jutott, hogy eljegyez. Ez is egy szuper döntés volt a részéről. Viszont az apró, sok pici döntésben már nem mindig szeretik kivenni a részüket. Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy férfi véleményére az esküvőd szervezése kapcsán, de a párodnak nincs affinitása vagy ideje ennek teljes mértékben átadnia magát, nem tud ott lenni a szervezési folyamatoknál, akkor ajánljuk magunkat, így a férfi gondolkodás, nézőpont, vélemény sem marad ki az esküvőtökből.

Kedves Urak,
  egy lavinát indítottatok el azzal, hogy megkértétek szeretett párotok kezét. Ha a munka vagy egyéb ügyek miatt viszont már most tudod, hogy nem fogsz tudni annyi időt szánni az esküvő szervezésére, amennyit a párod szeretne, akkor kérj fel egy szakértőt, aki a férfi oldaladat, véleményedet tudja képviselni, így férfi kontroll alatt tudja tartani az esküvőt, hogy ne menjen el egy unikornis mesevilágba az egész, ahol a végén Neked is egy egyszarvú, fehér lovon kellene bevágtatnod egy mélyen doromboló, 8 hengeres, 300 lovas Mustang helyett. Bízz meg minket az esküvőtök szervezésével, s mindenről tájékoztatva leszel, továbbá a fontos döntéseknél mindenképpen kikérjük a véleményedet, így a rohanó életed, munkád mellett sem maradsz le semmiről, s mégis kézben van tartva a teljes folyamat, s a kedvesed lelkesedését sem lombozod le azzal, hogy azt érezteted vele, hogy nem veszed ki a részed a szervezési feladatokból, s mennyire egyedül maradt az egészre.

Miért válasszatok minket:

  • Mert az esetek 95%-ban a szervezési díjunk akár kétszeresét is meg tudjuk Nektek spórolni azzal, hogy nem Ti keresitek fel, tárgyaljátok le a szolgáltatókkal az árakat, megspórolve ezzel Nektek sok munkaórát. Közel 20 évet töltöttünk üzlettársammal együtt az értékesítés területén, ebből 5 évet Okleveles értékesítési vezetőként. A tárgyalástechnikánkat sikerült olyan szintre fejleszteni, hogy szinte mindig sikerül valami pluszt kialkudni a tárgyalás során az ügyfélnél (kedvezmény, ajándék, extra szolgáltatás, stb.)
     
  • Mert segítünk eligazodni az esküvők világában, bemutatjuk, hogy az esküvői szakmában mikre kell odafigyelni.
     
  • Mert Ti jobb esetben csak egy esküvőt szerveztek magatoknak az életetekben. Mi egynél azért már többnél vagyok túl :) így sok mindent láttunk, tapasztaltunk ezen a területen, és ismerjük a buktatókat, amit elkerülve sok pénzt lehet megspórolni, s együtt, közösen még szebbé tudjuk varázsolni majd a nagy napotokat.

IntersectorÁrak 2024-ben:

Junior Ceremóniamester: 165.000 Ft + áfa1,
Junior+ Ceremóniamester: 180.000 Ft + áfa1,
Ceremóniamester: 200.000 Ft + áfa1,
Senior ceremóniamester: 230.000 Ft + áfa1
 tiszteletdíjon dolgozunk.

Biztos találsz a piacon nálunk drágábbat is, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jobb is. Mi nem szeretünk túlárazni semmit, nem tudunk az esküvő napján gyémántot köpködni beszéd közben, s nem szeretnénk az ifjú párnak az amúgy is nagy esküvői költségeit indokolatlan mértékben tovább növelni. Egyszerűen nem tartanánk igazságosnak.

A szolgáltatásaink árait, összefoglalva megtekinthetitek itt.

Ha hivatalos ajánlatot szeretnél kérni, akkor az alábbi ürlap kitöltésével tudod jelezni szándékodat felénk esküvőszervezés vagy ceremóniamesteri tevékenység ellátása kapcsán. Vagy egyszerűen csak írd meg elképzeléseidet, véleményedet, s biztos vagyok benne, hogy közösen meg fogjuk tudni azokat valósítani.

lábjegyzet: Magánszemélyek részére a szolgáltatás alanyi adómentes, így az áfa 0%, tehát nem kerül felszámításra.

Név:
Telefonszám:
E-mail cím:
Mobil:
Üzenet:
Fájl csatolás:
Max. 4MB